perjantai 4. toukokuuta 2012

Paljon on tapahtunut!

Moikka taas! Gimmalla oli siis kennelyskä mutta onneksi se meni pian ohitse levolla eikä mitään erikois toimenpiteitä tarvittu :) (Saatiin kylläkin tartutettua yskä pariin kavereitten koiraan Viliin ja Doorikseen :/) Taika säästyi yskältä kokonaan mutta pidettiin silti treeni taukoa, onneksi myös Taikan röhinät loppui samana iltana kun viime viestin kirjoitin. Taikan kanssa korkattii tämän vuoden agikisat ja ensimmäiset kolmos luokankisat Riihimäellä 14.4 tehtiin oikein hauska HYLLY tai no koiralla oli hauskaa ja vauhtia riitti ja ohjaaja oli pihalla kuin lumiukko koiran käytöksestä :s Pää asia oli että oli hauskaa ja että Taikalla riitti vauhtia.
Gimman kanssa ensimmäinen aluevalmennus kerta oli viimeviikon torstaina ja saatin heti muutama oikein hyvä vinkki mukaan. Gimma ei kyllä näyttänyt heti "osaamistaan" joten tämä kerta oli vähän enempi ohjeistusta :) koiran piti siis vain "hypätä" este siis jonka rima oli maassa ja mennä suoraan putkeen mutta Gimma oli sitä mieltä et on paljon hauskempaa vaan juosta ja haukkua. Lopuksi kokeilimme uudestaan ja sitten onnistui niinkuin tavallisesti. Pidin pienen tauon ja menin vielä kokeilemaan hallin toiselle puolelle jossa meni erinomaisesti. Tänään oli meidän ensimmäinen kerta agilityn alkeiskurssilla koira toimi erittäin hyvin lukuunottamatta ensimmäistä energian purkausta jonka teki kepinkanssa juoksemalla kenttää ympäri :D
Ratsastuksessa menin viimeksi Veeralla ja meillä oli vapaa tunti. Menin gramaaneilla toista kertaa ja kun en ole oikein "hyvä" ratsastamaan itsenäisesti niin tunti oli hieman säätämistä. Veerallakin menin vasta toista kertaa ja vähän jännitän sitä koska se on a) iso b) tallissa erittäin hankala niin tuntuu aina ensin että se olisi samanlainen ratsastaessa. Loppu tunti meni jo vähän paremmin kun sain rentouduttua. :)
25.4 menin taas Flooralla siis "taas" milloinkohan olen viimeksi mennyt sillä? Floora on aivan ihana ja tunti meni erinomaisesti vähän kylläkin jarrut oli hukassa mutta mitäs "pienistä" :D Heti kun yksi ongelma on korjattu toinen edessä miksi aina kun täytyy hidastaa hevonen nojaan eteenpäin? Mutta joo tässä taas vähän kuulumisia pian alkaa kesäloma ja toivottavasti pääsen vähän enempi kirjoittelemaan :) Välillä on kyllä välissäkin ollut kirjoitus fiilis sillon pitäisi kirjottaa niin ei tulisi tälläista liirumlaarumia mutta näillä mennään. Lopuksi vielä pari kevät kuvaa koirista. :) Hyvää kesän odotusta kaikille!!! :)

3 kommenttia: