sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Kennel Peetu's

Viimeisestä blogipäivityksestä on kulunut jo runsaasti aikaa, joten nyt on sopiva ajankohta tehdä pienimuotoinen päivitys. Tätä blogia pitää 24 vuotias koiraharrastaja Etelä-Suomesta. Blogin sisältö keskittyy lähinnä Kooikerhondje rotuisiin koiriin, joita minulla on  tällä hetkellä kotona kaksi kappaletta, Gimma ja Cava. Aikaisemmin minulla on ollut myös kolmas koikkeri Taika, joka poistui luotamme 2019 14,5 vuotiaana. Kaikkien koirien kanssa harrastan aktiivisesti agilitya ja näyttelyitä, joista on tullut hyvää menestystä. Gimmasta tuli kansainvälinen muotovalio 2017.

Sain oman kennelnimen vuonna 2018, jolloin Peetu's kennelin ensimmäinen A-pentue syntyi. Kennelin kantaemä on tällä hetkellä Gimma ja Gimman siskopuoli Rilla. Gimmalla on kaksi pentuetta, joista ensimmäinen on Estaika's kennelnimellä, mutta toinen  pentue on Peetu's kennelin nimellä. Omasta kennelnimestä saan kiittää omien Gimman ja Taikan kasvattajaa, sillä hänen kehoituksestaan hain omaa kennelnimeä.

Koirani asuvat kotioloissa perheen keskellä ja ovat tärkeä osa perhettä. Pennut tottuvat näin ollen kodin ääniin, vieraisiin, muihin koiriin ja autolla matkustamiseen. Toivoisin tulevilta pennun omistajilta, että he käyttäisivät koiriea muutaman kerran näyttelyissä ja, että terveystutkittuttaisivat pennut niiden täyttäessä kaksi vuotta.

Voit tutustua koiriini ja meidän tekemisiin Instagramissa @peetuskooikerhondje ja Facebookista Peetu's Kooikerhondje. Meihin voi tulla myös tutustumaan erikseen niin sovittaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti